viernes, 5 de agosto de 2011

BONES VACANCES





Al Topik tanquem per vacances del 8 d´agost al dimecres 24 d´agosto inclosos pero a partir del dijous dia 25 dá gost ja estem amb tots vosaltres amb les piles cargades per tal d´afrontar aquesta nova etapa amb il.lusió i moltes ganes, una nova temporada plena de nous projectes i noves activitats relacionades amb el Topik.

A partir de septembre col.laborarem setmanalment amb un nou programa de radio als migdies de  Rn3 on explicarem un cop per setmana una recepta i la maridarem amb un vi.
A part també farem el nostre 5 sopar maridatge a mitjans de septembre amb una nova bodega que acavarem de lligar a finals d´aquest més així com la data.
També seguirem amb la nostra línea de cursos d´una sola sesió els quals dedicarem al món de les pastes i arrossos japonesos, els arrossos, les carns, els peixos,.... a l´aula didactica del Cooking del carrer Provenza de Barcelona.
També cambiarem la carta de vins incorporant més referéncies noves, més vins de la D.O.C Priorat, noves D.O´s com la de Manchuela, més rieslings, uns dels nostres vins preferits, més vins internacionals i algun que altre champagne, i la carta de menjar amb nous plats que hem estat provant al llarg del més de juliol, ja començarem amb els primers bolets, la caça, ....
Moltes gràcies a tots i que tingueu un bon estiu, us esperem a finals d´agost, bones vacances

No hay comentarios:

Publicar un comentario