sábado, 22 de octubre de 2011

SOPARS TEMÀTICS A MESURA PER A GRUPS

Al Topik desde fa tres mesos tenim  una nova fórmula per tal voler combinar vins amb formatges i menjar, es tracta de oferir sopar temàtics comentats per a profesionals i amridats els tres elements perfectament.
El passat dimarts dia 18 varem oferir un nou sopar per encàrrec, en aquest cas es tractaba d´un maridatge de vins francesos seleccionat expressament pel nostre amic i gran profesional Albert Hernandez de Primeras Marcas qui ens va preparar expressament unes bones notes de cata junt amb les fitxes de cada vi:

Louis Latour Viognier
Petit Chablis
Leon Beyer Riesling
Brédif Vouvray Chenin Blanc
Laudocette Pouilly Fume
Pinot Gris Rebauville

Els formatges varen ser de la zona de la Savoie francesa i el nord d´Itàlia
1.      ROBIOLA 3 LATTI Brescia Itàlia
 2.      TOME DE SAVOIE FERMIER Savoie França
3.      REBLOCHON FERMIER AOC Savoie França
4.      ABONDANCE FERMIER Savoye França
5.      BEAUFORT AOC Savoye França
6. STRACHITUNT Bèrgamo itàlia

A part un menú de quatre plats combinats perfectament amb els vins.
En altres ocasions varem poder oferir sopar temàtics amb formatges i vins del nord d´Itàlia, Catalunya,...


No hay comentarios:

Publicar un comentario